Boot brengen? 1 mei laatste kans!

Geplaatst op 26-04-2021

Beste leden,

Met het eerste groene blad in de bomen, zijn ook de trekvogels die de IJzeren Man in de lente en zomer als pleisterplaats gebruiken weer teruggekomen. Het water is goed op peil en glashelder en de steeds krachtiger zon nodigt uit voor mooie dagen op het water. 

Met deze vooruitzichten heeft het bestuur van de WIJM in de afgelopen weken vele dagen klaargestaan op de aangekondigde “boten breng dagen”. Ondanks de aankondiging, en onze vrijwillige aanwezigheid was de opkomst betreurenswaardig en zijn daarmee op dit moment de ligplaatsen maar voor 35% gevuld. Met een prachtig zeilseizoen in het vooruitzicht, vinden wij deze teleurstellende opkomst een bijzondere zaak.

Los van de vele uren die het bestuur belangeloos vrijmaakt voor aanwezigheid op deze dagen, hebben we ook een bijzonder lange wachtlijst van enthousiaste geintresseerden die maar wat graag lid willen worden van onze vereniging. Met zoveel lege ligplaatsen is het lastig uitleggen dat we geen nieuwe leden kunnen toelaten.

Als uitzondering en uit begrip voor eenieders situatie die ongetwijfeld een reden geeft om niet op de aangewezen dagen uw vaartuig te brengen willen we u nog 1 laatste maal in de gelegenheid stellen dit alsnog te doen. Op zaterdag 1 mei staat het bestuur tussen 10 en 17 uur nog 1x keer voor u klaar. U kunt dan uw vaartuig brengen, de ligplaatssticker ontvangen en intekenen voor de surveillance.

Na deze datum is het niet meer mogelijk om uw boot te brengen en zal het bestuur de wachtlijst gaan benaderen om de lege plekken op te vullen.

We hopen u te zien op zaterdag 1 mei aanstaande!

Tot dan,

Sjoerd Stegenga

Voorzitter WIJM


 

LAATSTE NIEUWS

 

KOMENDE ACTIVITEITEN

29-06-2024
Lustrumfeest

07-07-2024
5e zondagwedstrijd

25-08-2024 - 10:00 - 16:00
6e zondagwedstrijd

 

ACTUEEL WEER

Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) en 21° C met windkracht 3
 

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.
 
 

© 2024  Watersportvereniging IJzeren Man | Disclaimer