Aanmelden

 

Korte introductie voor aspirant leden* ?

Watersportvereniging de IJzeren Man (WIJM) kent een lange traditie, die terug gaat tot de jaren 60 van de vorige eeuw. Er wordt gezeild op de IJzeren Man en binnen clubverband worden er ook activiteiten buiten de IJzeren Man georganiseerd.

De jaarlijks activiteiten bestaan uit een aantal evenementen met een zeilkarakter, jeugd-zeilen (introductie en gevorderden) en een goed georganiseerde wedstrijdkalender. De club heeft met meer dan 40 Optimisten veel jeugdleden, maar ook grotere zeilboten op zowel landplaatsen als aan de steigers zijn goed vertegenwoordigt. De IJzeren Man laat geen gemotoriseerde boten toe (behalve eigen reddingsvaartuigen). De WIJM heeft naast zeilboten een aantal leden met surfplanken, kano's en roeiboten.

wijm-aanmelden02


Een lidmaatschap bestaat uit een hoofdlid (volwassen) plus boot en eventuele gezinleden zie Tarieven. Ieder hoofdlid beschikt over een sleutel van de kleine toegangspoort, waarmee tijdens het seizoen vrij in en van het terrein kan worden gelopen. Een maal (dag) per jaar draait het hoofdlid of een volwassen gezinslid een surveillancedienst, deze dienst wordt door het bestuur vastgesteld en vindt plaats tijdens schoolvakantie dagen in weekenden of op een woensdag namiddag. Zie Surveillance instructie.

wijm-aanmelden01

Nieuwe leden kunnen verwachten, nadat zij zich op de website hebben ingeschreven:

1. Direct via automatische mail een bevestiging van de inschrijving (niet van het lidmaatschap)

2. Contact, vragen en eventueel een bevestiging van acceptatie van het bestuur

3. Na acceptatie ontvangen nieuwe leden; een sleutel van de kleine toegangspoort, huishoudelijk reglement, toegangspas(jes) en een sticker met daarop de ligplaats code van de boot (deze dient zichtbaar op de boot te komen).

Het bestuur, moedigt iedereen, maar zeker ook nieuwe leden aan om zoveel mogelijk de WIJM te bezoeken en onderdeel te worden van de WIJM club.

* Deze tekst is richtinggevend en puur informatief er kunnen geen rechten aan worden ontleend, indien passages of zinsnede afwijken van bestuursbeslissingen, en WIJM reglementen dan gelden de officiële statuten, alv besluiten en bijhorende reglementen.

Aanmelden

U dient minimaal 1 volwassene als hoofdlid op te geven, familieleden graag separaat op een nieuw formulier invullen, met een vermelding bij de "opmerkingen"; daarnaast dient u in het bezit te zijn van een boot die ook op de vereniging komt te liggen. Uw opgave wordt bevestigd door het bestuur. Finale acceptatie is afhankelijk van de bechikbaarheid van een ligplaats.

De met een * gemerkte velden zijn verplicht in te vullen.

Algemeen

 

Contact privé

 

Bezoekadres

 

Lidmaatschap

 

OverigeBeveiligingscode Beveiligingscode

 
 

KOMENDE ACTIVITEITEN

11-06-2023
Jeugdtraining

18-06-2023
Jeugdtraining

24-06-2023 - 09:30 - 11:30
Jeugdtraining

 

ACTUEEL WEER

Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) en 14° C met windkracht 4
 

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.
 
 

© 2023  Watersportvereniging IJzeren Man | Disclaimer