2019: WIJM 50 jarig jubileumjaar

 

WIJM bestaat 50 jaar en dát hebben we gevierd !!!

 
 

WIJM jubileum nieuwsbrief SAVE the DATES

 

WIJM jubileum nieuwsbrief SAVE the DATES

Geplaatst op 22-03-2019  -  Categorie: Algemeen

1969 – 2019  50 jaar WIJM                   

SAVE THE DATE(S)

Watersportvereniging IJzeren Man ( WIJM ) is dit jaar een halve eeuw jong. Een halve eeuw, waarin heel veel is gebeurd. Vanaf het begin stond het plezier en de recreatie met zeilboten, surfplanken en kano’s centraal  en dat is nog steeds zo.

Onze vereniging is in al die jaren nauwelijks veranderd; leden genieten van de prachtige IJzeren Man en tegelijk van hun favoriete watersport. Wel is na jaren ons onderkomen geprivatiseerd, waardoor we niet meer afhankelijk zijn van, wat toen het gemeentelijke strandbad was. We hebben nu een eigen terrein met een prachtig verenigingsgebouw en botenloods, waar we met drie verenigingen gebruik van maken.

Jaarlijks organiseren we kennismakingszeillessen voor de jongste leden en een uitgebreid wedstrijdprogramma, uitgevoerd door enthousiaste zeilers. Daarnaast wordt er eenmaal per jaar op ruim water buiten de eigen regio gezeild en gekampeerd.

Dit jaar willen we zoveel mogelijk leden en nauwe relaties extra laten genieten van onze vereniging. Dit doen we door middel van een aantal activiteiten, te weten:

-       Op 7 april om 17.00 uur een feestelijke receptie, waarbij alle leden zijn uitgenodigd;

-       op 14 april de openingswedstrijd (verzet van 7 naar 14 april);

-       op 29 juni een activiteiten-dag voor alle leeftijden, dus ook voor de jonge kinderen. Op die dag kan deelgenomen worden aan een clinic zeilen, een clinic roeien in echte roeiboten en andere vormen van plezier op- en aan het water. Daarnaast wordt er gezorgd voor heerlijk eten en drinken. Dit wordt een dag van, vooral veel plezier;

-       op 7 september (verzet van 31 aug naar 7 sept), wanneer we al aardig naar het einde van het zeilseizoen gaan volgt nog een feestavond op ons eigen unieke terrein. Deze begint om 20.00 uur en duurt tot 00.30 uur de volgende dag. Een DJ zorgt voor de feeststemming.

Wij zijn ervan overtuigd dat we veel enthousiaste leden mee zullen trekken in het “voor elk van wils” programma van 50 Jaar WIJM, onze gezellige watersportvereniging.

Houd de website www.wijm.nl in de gaten voor het laatste nieuws.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u terecht op het e-mailadres raaj05.[antispam].@wijm.nl

 

 

Het Lustrum Comité


 
 

KOMENDE ACTIVITEITEN- -

 

ACTUEEL WEER

Zwaar bewolkt en 0° C met windkracht 0
 

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.
 

© 2019  Watersportvereniging IJzeren Man | Disclaimer