Boten brengen

 

Boten brengen

Geplaatst op 08-03-2023  -  Categorie: Algemeen

Beste Leden,

De boten, surfplanken en kano's mogen weer uit de stalling worden gehaald binnenkort.

In het weekend van 25 en 26 maart en 1 en 2 april kunnen de vaartuigen worden gebracht tussen 10 en 16 uur.

Bij het brengen ontvang je de stickers voor op de vaartuigen en trailers om aan te tonen dat er liggeld voor wordt betaald, ontvang je de lidmaatschappasjes en wordt de sleutel(tag) geactiveerd.

Let op: buiten deze tijden is het niet mogelijk om vaartuigen te brengen en zonder een vaartuig te hebben gebracht wordt er geen tag geactiveerd. We moeten hier streng in zijn om het beheersbaar te houden voor onze vrijwilligers, wij hopen op jullie begrip hiervoor.

Bij de start van het seizoen kunnen we hulp gebruiken voor het schoonmaken van het terrein, ter water laten van boten, kleine reparatie werkzaamheden et cetera. Kunnen we op jouw hulp rekenen? Dan vernemen we het graag en kun je je in plaats van de reguliere surveillance dag nuttig maken op een van de boten breng dagen. Met andere woorden, als je een van die dagen gezellig komt helpen hoef je geen surveillance te doen in het komende seizoen. Wil je helpen? mail dan naar mocnevah.[antispam].@wijm.nl om jezelf aan te melden met vermelding van de voorkeursdag.

SUP's: zoals eerder aangegeven wordt er gewerkt aan een faciliteit om SUP's op het terrein te stallen. Wil je hier gebruik van maken zodra beschikbaar? laat het ons dan weten door middel van een mail aan mocnevah.[antispam].@wijm.nl. Wij krijgen dan een idee van de benodigde capaciteit. Het blijft onveranderd dat een SUP niet kan dienen als hoofdvaartuig voor een lidmaatschap.

 

Tot binnenkort op de haven.

Vriendelijke groet, Het bestuur


 

LAATSTE NIEUWS

 

KOMENDE ACTIVITEITEN

16-04-2023
Openingswedstrijd-Openingsbarbecue

07-05-2023
2e zondagswedstrijd

21-05-2023 - 10:00 - 16:00
3e zondagswedstrijd

 

ACTUEEL WEER

Zwaar bewolkt en 7° C met windkracht 4
 

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.
 
 

© 2023  Watersportvereniging IJzeren Man | Disclaimer